Použité suroviny receptu Vylepšená pomazánka z paštiky:
dle chuti: strouhaný eidam
| 1 ks vejce
| 1 ks cibule
| 60 - 100 g máslo
| 190 g paštika
| podle chuti: mletý černý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Vylepšená pomazánka z paštiky:
Nejdříve si připravíme všechny ingredience. Začneme vejcem, které uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme na kostičky. Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě.
Paštiku rozmícháme s máslem, strouhaným sýrem a přidáme vejce s cibulí. Společně promícháme a podle chuti doplníme o sůl a pepř.
Pomazánku z paštiky můžeme nechat vychladit a podáváme ji s pečivem.
Fotky receptu Vylepšená pomazánka z paštiky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!