Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.03. 2019
Dnes má svátek Radek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vylepšený perník

fotka Vylepšený perník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Vylepšený perník:

2 hrníčky polohrubé mouky  | 1 hrníček cukru krupice  | 2 lžíce kakaa  | 1 prášek do perníku  | 2 vejce  | 1/2 hrnku oleje  | 1 hrnek mléka  | Náplň:  | 2 tvarohy  |  cukr moučka dle chuti  | Poleva:  | 2 hrnky pomerančového džusu  | 1 vanilkový pudink  | trochu cukru krupice

Postup přípravy receptu Vylepšený perník:

Mouku smícháme s cukrem, kakaem a kypřícím práškem do perníku. Přidáme vejce, olej a mléko a umícháme dohladka. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 180 °C asi 30 minut. Tvaroh umícháme dohladka s moučkovým cukrem a natřeme na zchladlý perník. Džus podle chuti přisladíme a uvaříme v něm pudink. Mírně zchladlý natřeme na tvaroh a dáme ztuhnout do lednice.


Fotky receptu Vylepšený perník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vylepšený perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !