Postup přípravy receptu Wara´ ´inab mahshi:
Postup:
Maso vybereme ne příliš libové nebo přidáme 1-2 čajové lžičky oleje do směsi.Ostrým nožem uřízneme stonky vinných listů (nevyhazujeme, dáme stranou, budou se hodit později na vyložení dna hrnce). Opatrně vytáhneme každý list a rozprostřeme jej na hladký povrch lesklou stranou dolů. Lžíci nádivky dáme na list ve směru žilek, nádivku vytvarujeme zhruba do tvaru tenké tužky asi 1 cm od kraje listu. Ohneme na konci, potom palcem a ukazováčkem přeložíme uprostřed a srolujeme. Když jsou všechny listy naplněné, naaranžujme je do hrnce přes stonky (které jsme na začátku uřízli), postříkáme malými kapičkami oleje. Podlijeme slanou vodou nebo vývarem a vaříme na mírném ohni asi 30 minut. Když je to hotovo, přidáme citrónovou šťávu, naaranžujeme na servírovací mísu a vyhodíme stonky.