Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zabijačkový guláš

fotka Zabijačkový guláš
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zabijačkový guláš:

5 velkých cibulí  | 1,5 kg vepřové plece  | 1 vepřová ledvinka  | 0,3 kg vepřových jater  | 1 vepřové srdíčko  | 1 vepřový jazyk  | 1 lžička kmínu  | 1 lžička pálivé papriky  | 2 lžíce sl.papriky  | 1 lžíce pepře  |  sůl  |  hladká mouka  | 0,5 l vývaru nebo teplé vody

Postup přípravy receptu Zabijačkový guláš:

Cibuli nakrájíme a usmažíme, plec, srdce, jazyk, játra a ledvinku nakrájíme na kostičky, dáme na dozlatova usmaženou cibulku a dusíme do změknutí za občasného přilévání vývaru. Potom přidáme koření a sůl. Zahustíme moukou a ještě 15-20 minut povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem a cibulí nakrájenou na kolečka. Pivo je samozřejmost.


Fotky receptu Zabijačkový guláš:

Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Fotky vložil: Vikitorie,MichelePrg 
Hodnocení receptu Zabijačkový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !