Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zadělávaná jelení plec

fotka Zadělávaná jelení plec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zadělávaná jelení plec:

2 kilogramy jelení plece  |  sůl, pepř  | 100 gramů slaniny  | 100 gramů másla  |  kořenová zelenina  | 4 celé pepře  | 2 zrnka jalovce  |  tymián  | 40 gramů ořechů  | 40 gramů chleba  | 250 ml octa  | 1/2 litru červeného vína a vody  |  trocha bramborové mouky

Postup přípravy receptu Zadělávaná jelení plec:

Jelení plec osolíme, natřeme kořením a necháme naložené v chladu aspoň tři hodiny. V hrnci na rozpálené na kostičky nakrájené slanině a másle si usmažíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, pepř, jalovec, tymián, ořechy a nastrouhaný chléb. Uleželou jelení plec nakrájíme, vložíme na zaleninu, zalijeme octem, červeným vínem a vodou (tak aby byla potopená), přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka dvě až tři hodiny. Pak maso vyndáme, šťávu poprášíme bramborovou moukou, chvíli povaříme a prolisovanou omáčku nalijeme na maso.


Fotky receptu Zadělávaná jelení plec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zadělávaná jelení plec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !