Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Muzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVAMuzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVA Ceny Thálie 2014Ceny Thálie 2014 Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.03. 2015
Dnes má svátek Arnošt
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zadělávaná růžičková kapusta

fotka Zadělávaná růžičková kapusta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zadělávaná růžičková kapusta:

500 g očištěné růžičkové kapusty  | 20 g másla  | 15 g hladké mouky  | 1 dcl mléka  | 1 dcl smetany  |  muškátový květ  |  sůl

Postup přípravy receptu Zadělávaná růžičková kapusta:

Očištěnou růžičkovou kapustu vsypeme do malého množství vařící osolené vody a dusíme téměř doměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a smetanou, rozšleháme a povaříme, případně zředíme ještě trochou vody. Přidáme kapustičky a koření a dusíme ji do změknutí.

Fotky receptu Zadělávaná růžičková kapusta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zadělávaná růžičková kapusta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc