Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zadělávané husí drůbky

fotka Zadělávané husí drůbky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zadělávané husí drůbky :

1 kg husích drůbků  | 40 g tuku  | 50 g hladké mouky  | kousek mrkve, celeru, petržele a cibule  | šálek mléka nebo smetany  |  sůl  |  nové koření  |  celý pepř  |  strouhaný muškátový oříšek  |  sůl

Postup přípravy receptu Zadělávané husí drůbky :

Očištěné husí drůbky vložíme do teplé osolené vody, přivedeme k varu, přidáme nové koření, pepř, kořenovou zeleninu a cibuli a uvaříme doměkka. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vlažným vývarem z drůbků, rozšleháme a vaříme nejméně 20 minut. Hustou omáčku zalijeme mlékem nebo smetanou, přecedíme, přidáme obrané, pokrájené maso z drůbků, přisolíme, okořeníme muškátovým oříškem a krátce povaříme.


Fotky receptu Zadělávané husí drůbky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zadělávané husí drůbky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !