Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zaječí sekaná

fotka Zaječí sekaná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zaječí sekaná:

1 zaječí předek  | 1 zaječí srdce  | 1 zaječí játra  | 300 g vepřového bůčku  | 3 housky  | 1 cibuli  | 1 lžičku pepře  | 1 lžičku nastrouhané citronové kůry  |  sůl  | 100 g slaniny  | 1 vejce  | 250 ml smetany  | 3 lžíce bílého vína  | hovězí vývar nebo masox

Postup přípravy receptu Zaječí sekaná:

Zaječí předek namočíme minimálně na 2 hodiny do studené vody, vykostíme, odblaníme, přidáme zaječí srdce, játra, vepřový bůček, namočené a vymačkané housky a vše umeleme. Přidáme dočervena usmaženou cibulku, pepř, sůl, citronovou kůru, slaninu nakrájenou na kostičky, vejce a řádně promícháme. Podle potřeby můžeme zahustit strouhankou. Z namletých surovin utvoříme šišku, kterou pečeme asi 1 hodinu v dobře vymazaném pekáčku za stálého podlévání vývarem. Upečenou sekanou vyjmeme a šťávu zalijeme 250 ml smetany, ve které jsme rozšlehali 3 lžíce bílého vína. Povaříme a omáčkou jednotlivé poce přeléváme.


Fotky receptu Zaječí sekaná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí sekaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !