Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc se smetanovou omáčkou

fotka Zajíc se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zajíc se smetanovou omáčkou:

dle chuti: šťáva citronová  | 100 g cibule  | dle chuti: pepř celý a sůl  | dle potřeby: mouka hladká  | 150 g zelenina kořenová  | 120 g máslo  | dle chuti: koření nové a tymián  |  1 kg maso zaječí  | 2.5 dl smetana kysaná  | dle potřeby: vývar

Postup přípravy receptu Zajíc se smetanovou omáčkou:

Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na malé kousky a osmahneme v pekáči na másle. Přidáme všechno koření, vložíme osolené maso, podlijeme vývarem a pečeme v troubě asi hodinu na 180 st. do červena. Během pečení maso obracíme, když je měkké tak ho vyjmeme, naporcujeme a udržujeme v teple. Z omáčky odstraníme koření, rozmixujeme ji se zeleninou a zahustíme kysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, nakonec dochutíme citronem, povaříme a podáváme s houskovým knedlíkem.



Fotky receptu Zajíc se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !