Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základ na dortíky nebo pizzu

fotka Základ na dortíky nebo pizzu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Základ na dortíky nebo pizzu:

3 vejce  | 3 lžíce netučného tvarohu  |  špetka soli  | 4 lžíce žitných a pšeničných klíčků

Postup přípravy receptu Základ na dortíky nebo pizzu:

Oddělit bílky od žloutků, z bílků ušlehat tuhý sníh. Promíchat tvaroh se žloutky (a klíčky) a opatrně vmíchat sníh z bílků. Velkou lžící udělat hromádky na pomaštěný nebo papírem vyložený plech. Péct v předehřáté troubě asi 30 minut při 150 stupních. Návrh na servírování: Netučný tvaroh ochutit citrónovou šťávou a sladidlem. Ve studené vodě nechat změknout želatinu a rozpustit ji ve trošce horkého sójového mléka a vmíchat do tvarohu. Nechat ztuhnout v ledničce a potom namazat na dortíky. Lze také zmrazit a použít také například jako podklad pro pizzu


Fotky receptu Základ na dortíky nebo pizzu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Základ na dortíky nebo pizzu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !