Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základní majonéza

fotka Základní majonéza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Základní majonéza:

2 žloutky  | 300 g oleje  | 2 lžíce octa  | špetka soli

Postup přípravy receptu Základní majonéza:

Do nádoby dáme žloutky (bez bílků). Trochu osolíme a rozetřeme drátěnou metlou. Přiléváme pomalu olej.
Směs houstne, až se začíná chytat kolem metly.
Tím jsme zhotovili majonézovou hmotu číslo 1.
Tutu hmotu rozředíme octem (můžeme ho nahradit šťávou z půlky citronu) a opět za stálého míchání přiléváme olej až hmota zhoustne podruhé (balí se kolem metly).
Tím jsme zhotovili majonézovou hmotu číslo 2, čili majonézu základní.
Upotřebení: k přípravě různě kořeněných majonéz a studených omáček.
Množství majonézy: 35 dkg


Fotky receptu Základní majonéza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Základní majonéza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle