Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zakysaná mňamka

fotka Zakysaná mňamka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zakysaná mňamka:

3 kelímky zakysané smetany  | 2 sáčky vanilkového cukru  | 100 g rybízu (nejlépe různé druhy)  | 50 g malin nebo ostružin  | 1 sáček dětských piškotů

Postup přípravy receptu Zakysaná mňamka:

Do plastové mísy naskládáme piškoty (tak aby se nepřekrývaly), na ně nalijeme 1 kelímek zakysané smetany (do které nejdříve přidáme půl sáčku vanilkového cukru a zamícháme) a rovnoměrně po piškotech rozetřeme. Na to rozsypeme 50 g rybízu a opět skládáme piškoty. Na ně rozetřeme zakysanou smetanu (smíchanou s druhou půlkou sáčku vanilkového cukru) a posypeme malinami či ostružinami a opět skládáme piškoty. Smícháme třetí kelímek zakysané smetany tentokrát s obsahem celého sáčku vanilkového cukru a rozetřeme po piškotech. Toto dílo posypeme zbytkem rybízu a uzavřeme. V ledničce necháme mňamku minimálně 3 hodiny chladit a poté podáváme.


Fotky receptu Zakysaná mňamka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zakysaná mňamka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !