Postup přípravy receptu Zakysaný krém s višněmi a kokosovou omáčkou:
Ramu Cremefine zakysaný krém smícháme s moučkovým cukrem. Přidáme višně nakrájené na malé kousky. Želatinu smícháme se studenou vodou a přivedeme téměř až k bodu varu. Takto horkou ji vlijeme do připraveného krému a dobře promícháme. Formu na srnčí hřbet vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Do takto připravené formy vlijeme část krému, proložíme piškoty namočenými v griotce a s vrstvením pokračujeme, dokud nespotřebujeme všechny suroviny. Dáme ztuhnout do chladničky nejméně na 3 hodiny, pak vyklopíme a nakrájíme na řezy. Kokosová omáčka: Ramu Cremefine na vaření smícháme s kokosem, cukrem a vše vaříme asi 5 minut. Pak přidáme krémový prášek rozmíchaný v malém množství vody a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Necháme vychladit v chladničce. Nakrájené řezy urovnáme na talířky, přelijeme studenou kokosovou omáčkou, přestříkáme topingem, zdobíme vyšlehanou Ramou Cremefine ke šlehání a čokoládovým dekorem.
Fotky receptu Zakysaný krém s višněmi a kokosovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!