Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zámecká polévka z jablek

fotka Zámecká polévka z jablek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Zámecká polévka z jablek :

6 jablek  | 100 g cukru  | 200 ml bílého vína  | 200-300 ml vody  | 40 ml rumu  | kousek celé skořice  | 10 g čerstvého zázvoru  |  špetka šafránu  | 3 žloutky  | 1 lžíce bramborového škrobu  |  špetka soli

Postup přípravy receptu Zámecká polévka z jablek :

Jablka nastrouháme i se slupkou. Do hrnce nasypeme cukr a rozpustíme jej na karamel, přidáme nastrouhaná jablka, promícháme a zalijeme vodou, vínem a rumem. Přidáme skořici, nastrouhaný zázvor a šafrán. Vaříme asi 20 minut.

Z polévky vyjmeme skořici, ponorným mixérem ji rozmixujeme nebo přepasírujeme přes hustý cedník. Polévku přivedeme opět k varu a vmícháme škrobovou moučku rozmíchanou v troše studené vody, povaříme asi 2 minuty, vmícháme žloutky, maličko osolíme a necháme krátce přejít varem. Polévku můžeme podávat jak teplou tak studenou, ozdobit ji můžeme kvítky sedmikrásek.


Fotky receptu Zámecká polévka z jablek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zámecká polévka z jablek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !