Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zamilovaný talíř pro něj

fotka Zamilovaný talíř pro něj
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zamilovaný talíř pro něj:

1 červená paprika  | 1 zelená paprika  | 1 žlutá paprika  | 3 bílé papriky  | 2 cibule  | 2lžíce oleje  | 500 g hovězí špičky  | špetka soli  | 2 lžičky mleté sladké papriky  | 2 lžíce worcesterské omáčky

Postup přípravy receptu Zamilovaný talíř pro něj:

Všechny papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na velmi tenké proužky. Pak je spolu s cibulí nakrájenou na tenká kolečka prudce orestujeme na rozpáleném oleji a vyjmeme. Do šťávy vložíme maso nakrájené na tenké nudličky a rychle ho opečeme ze všech stran. Osolíme, poprášíme mletou paprikou, zakapeme worcesterskou omáčkou, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Nevydušenou vodu nescháme za stálého míchání odpařit a nakonec vmícháme orestované papriky.


Fotky receptu Zamilovaný talíř pro něj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zamilovaný talíř pro něj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !