Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zámotky s artyčoky

fotka Zámotky s artyčoky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Zámotky s artyčoky:

400 g zámotků  | 4 mladé artyčoky bez stonků  | z 1 citro­nu šťáva  | 4 rajčata  | 6 lžic oli­vového oleje  | 80 g čer­ných oliv  | 1 stroužek česneku  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 lžičky nasekaného tymiánu

Postup přípravy receptu Zámotky s artyčoky:

1. Těstovinové zámotky uvaříme podle návodu na obalu. Slijeme, prolijeme studenou vodou a nechá­me okapat.
2. Z artyčoků odstraníme dřevnaté listy, ostatním lis­tům ustříhneme špičky a okamžitě je vložíme do vo­dy s citronovou šťávou.
3. Rajčata nakrojíme do kříže, spaříme horkou vo­dou, oloupeme, nakrájíme na kostky a vybereme ja­dérka. Na rozpáleném oleji opečeme artyčoky na­před po řezné straně, potom kolem dokola. Přidáme rajčata a olivy. Česnek prolisujeme a přidáme do směsi. Osolíme a opepříme. Přidáme tymián a dusí­me ještě 5 minut. Vložíme zámotky, krátce prohřeje­me a podáváme.



Fotky receptu Zámotky s artyčoky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zámotky s artyčoky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !