Muzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVAMuzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVA Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015 TýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel ŠípTýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel Šíp Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.04. 2015
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Žampionová nádivka

fotka Žampionová nádivka
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žampionová nádivka:

1 cibule  | 1 lžíce másla  | 500 g žampiónů  | 1 lžička sladké mleté papriky  |  sůl  | 1/2 dl bílého vína  | 1/4 litru šlehačky

Postup přípravy receptu Žampionová nádivka:

Nadrobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci másla, přidáme pažitku a chvíli osmahneme. Pak přidáme jemně nakrájené žampiony a osolíme. Podle potřeby podlejeme vínem a dusíme až doměkka. Necháme vychladnout a do studené směsi lehce vmícháme dobře ušlehanou šlehačku. Nádivkou naplníme kuře a zašijeme. Několik lžiček směsi ponecháme a po upečení kuřete jí zdobíme jednotlivé porce. Tuto část směsi nepečeme. Zbytek nádivky, který se nám případně do kuřete nevešel, vložíme vedle něho na pekáč a upečeme společně.

Fotky receptu Žampionová nádivka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampionová nádivka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !