Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.09. 2018
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Žampiónové kari

fotka Žampiónové kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žampiónové kari :

1 konzerva velkých krájených žampiónů  | 1 cibule  | 100 g tvrdého sýra  |  tuk  |  hladká mouka na zaprášení  | 200 ml mléka  | 300 ml vody  |  kari koření  |  sůl  |  petrželová nať  |  těstoviny

Postup přípravy receptu Žampiónové kari :

Cibuli nakrájíme na malé kostky a osmažíme ji v hrnci na troše tuku. Po chvíli přidáme scezené žampióny, chvíli smažíme a pak zaprášíme moukou. Tuto žampiónovou jíšku zalijeme mlékem a vodou a pečlivě rozmícháme. Do krátce povařené jíšky přidáme na kostičky nakrájený sýr a necháme ho zvolna rozpustit. Do směsi nasypeme kari koření, nasekanou petrželovou nať a podle chuti osolíme. Hotovou omáčku podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Žampiónové kari :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampiónové kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !