Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.01. 2018
Dnes má svátek Ilona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Žampióny nadívané

fotka Žampióny nadívané
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žampióny nadívané :

10 větších žampionů  |  kousek másla  | 4 plátky debrecínky  | 50 g nivy  | 1-2 lžíce lučiny  |  sůl  |  pepř  |  olej na vymazání

Postup přípravy receptu Žampióny nadívané :

Ze žampiónů odstraníme nožičky a jejich hlavičky nožíkem oloupeme. Nožičky pokrájíme najemno, rozpustíme máslo na pánvi a orestujeme je. Přidáme předem pokrájenou debrecínku. Do misky dáme lučinu a smícháme s připravenou směsí. Dochutíme ji pepřem a solí. Hlavičky žampiónů plníme směsí a vkládáme je do vymazeného pekáčku či zapékací mísy. Při teplotě 200 °C asi 20 min.
Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší a zdobíme čerstvou petrželkou. Chutný je k tomu zeleninový salát.


Fotky receptu Žampióny nadívané :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampióny nadívané
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !