Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiony s bylinkovou náplní

fotka Žampiony s bylinkovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Žampiony s bylinkovou náplní:

150 g špaldy  |  sůl  | 12 velkých žampionů  | 1 snítka libečku  | 1 svazek pažitky  | 80 g tvrdého salámu  | 120 g goudy  | 2 vejce  |  citr. pepř  |  tuk do formy

Postup přípravy receptu Žampiony s bylinkovou náplní:

1. Špaldu vaříme ve slané vodě 35 min. a ne­cháme okapat na sítu. ­

2. Žampiony očistíme a otřeme. Třeně vylo­míme a nadrobno posekáme.

3. Libeček a pažitku omyjeme, osušíme, část pažitky dáme stranou a zbytek rozsekáme. Troubu předehřejeme na 200 °C.

4. Salám a sýr nakrájíme na malé kostičky. Smícháme špaldu, posekané třeně žampionů, libeček, pažitku, salám, sýr a vejce a směs okořeníme citronovým pepřem.

5. Směsí plníme hlavičky žampionů. Ohnivzdornou formu vymažeme tukem a vložíme do ní naplněné žampiony. V troubě pečeme 25-30 min. Zdobíme snítkami libečku.

Tip: Místo salámu může­me použít také pi­kantně okořeněné mleté maso.


Fotky receptu Žampiony s bylinkovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampiony s bylinkovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !