Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiony zapečené po rusku

fotka Žampiony zapečené po rusku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žampiony zapečené po rusku:

800 g žampionů  | 80 g hladké mouky  | 80 g másla  |  muškátový květ  | 3 dcl smetany  | 3 žloutky  | 100 g tvrdého sýra  |  sůl, pažitka  | 1 citrón

Postup přípravy receptu Žampiony zapečené po rusku:

Očištěné a omyté žampiony nakrájíme na plátky, podlijeme, osolíme a podusíme. Z másla a mouky s přidáním špetky květu připravíme světlou jíšku, zalijeme ji smetanou a vodou, rozšleháme a povaříme na hustou omáčku. Osolíme, vmícháme žloutky, poloviční dávku strouhaného sýra, ochutíme citronovou šťávou a přidáme pokrájenou pažitku. Nakonec promícháme se žampiony. Takto upravené žampiony narovnáme do vymazaného pekáčku a na povrchu posypeme zbytkem strouhaného sýra. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a zapečeme dozlatova. Zapečené žampiony podáváme s pečivem a doplníme okurkou nebo sterilovanou zeleninou.


Fotky receptu Žampiony zapečené po rusku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampiony zapečené po rusku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek