Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.11. 2019
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapadlý koláč

fotka Zapadlý koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapadlý koláč:

4 vejce  | 1 hrnek moučkového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1/2 hrnku mléka  | 1/2 hrnku oleje  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 měkký tvaroh  |  do tvarohu přidáme ještě:cukr,podle libosti+ 1 vejce+van.cukr  | ovoce

Postup přípravy receptu Zapadlý koláč:

Žloutky + polovinu cukru našleháme, přidáme olej, mléko, mouku, prdopeč a nakonec vmíchat ušlehaný sníh s druhou polovinou cukru. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Tvaroh rozdělaný s 1 vejcem, cukrem a vanilkovým cukrem - do těsta tvarujeme mřížky (pomocí SÁČKU) a do mřížek pokládáme jakékoliv ovoce.


Fotky receptu Zapadlý koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapadlý koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !