Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená brokolice se sýrem a smetanou

fotka Zapečená brokolice se sýrem a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečená brokolice se sýrem a smetanou:

1 větší brokolice  | 1 cibule  | trochu oleje  | 300 g sýru  | 250 ml smetany  | 2 vejce  | 150 g slaniny  | stroužek česneku  | 150 g salám podle chuti

Postup přípravy receptu Zapečená brokolice se sýrem a smetanou:

Brokolici umyjte, rozeberte na růžičky a uvařte v osolené vodě. Nakrájte cibuli a slaninu na kostičky, česnek na plátky a zpěňte na oleji. Po celé ploše zapékací mísy rozložte uvařenou brokolici, nakrájený točený salám (ten ale při zvýšené hladině špatného cholesterolu vynechte!) a na 10 minut dejte zapéct do trouby.
Pak smíchejte smetanu, vejce, sůl a pepř, tuto směs vlijte na brokolici a dejte zpět do trouby zapéct. Jakmile je smetana tuhá, posypejte brokolici strouhaným sýrem a nechejte jej rozpustit. Hotový pokrm můžete ozdobit nakrájenými mandlemi.


Fotky receptu Zapečená brokolice se sýrem a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená brokolice se sýrem a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !