Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená filátka ze pstruha

fotka Zapečená filátka ze pstruha
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečená filátka ze pstruha:

4 pstruzi (po 150-200 g)  | špetka soli  | trochu směsi bylinek (šalvěj, bazalka, estragon, kopr)  | špetka mletého bílého pepře  | několik kapek citronové šťávy  | na obalení hladká mouka  | 2 lžíce oleje  | na vymazání máslo  | 4 rajčata  | 8-12 zmrazených nebo konzervovaných oloupaných krevet  | 4-8 plátků tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Zapečená filátka ze pstruha:

Pstruhy podélně rozpůlíme, zbavíme kostí a kůže, osolíme, posypeme nadrobno nasekanými bylinkami, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a necháme 1-2 hodiny v chladu odležet. Ryby obalíme v mouce a opečeme na oleji. Do zapékací mísy vymazané máslem vložíme opečená filátka, posypeme nakrájenou směsí oloupaných nakrájených rajčat a krevet, přikryjeme plátky sýra a v předehřáté troubě nebo pod grilem zapečeme.


Fotky receptu Zapečená filátka ze pstruha:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená filátka ze pstruha
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !