Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.08. 2017
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená jablka s brusinkami

fotka Zapečená jablka s brusinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Zapečená jablka s brusinkami:

4 ks větší jablka  | 1 lžíce másla  | 2 ks žemle  | 2 ks vejce  | 4 lžíce smetany  |  brusinky  |  ořechy  |  mletá skořice  |  rozinky  |  cukr  |  strouhanka  |  cukr na posypání

Postup přípravy receptu Zapečená jablka s brusinkami:

Žemli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do mísy, přidáme vejce, smetanu, cukr, mletou skořici. Dobře promícháme. Zapékací misku vytřeme máslem a vysypeme strouhankou. Vložíme oloupaná jablka s vyhloubeným jádřincem, který vyplníme směsí drcených ořechů, rozinek a brusinek. Zalijeme připravenou směsí a ve vyhřáté troubě zvolna pečeme. Před podáváním zapečená jablka s brusinkami poprášíme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Zapečená jablka s brusinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená jablka s brusinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !