Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená jehněčí žebírka

fotka Zapečená jehněčí žebírka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečená jehněčí žebírka:

8 ks jehněčích žebírek  | 2 lžíce oleje  | 20 g másla  | 1 ks cibule  | 1-2 ks vejce  | 100 g sýra  |  sůl  |  pepř  |  worcestrová omáčka  |  hladká mouka

Postup přípravy receptu Zapečená jehněčí žebírka:

Jehněčí žebírka částečně odkrojíme od kosti, po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky. Tuto směs naneseme na opečená žebírka a zapečeme pod grilem. Podáváme s bramborem a s nějakou zeleninou (rajčata, papriky, salátová okurka apod.)


Fotky receptu Zapečená jehněčí žebírka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená jehněčí žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !