Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená jehněčí žebírka

fotka Zapečená jehněčí žebírka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečená jehněčí žebírka:

8 ks jehněčích žebírek  | 2 lžíce oleje  | 20 g másla  | 1 ks cibule  | 1-2 ks vejce  | 100 g sýra  |  sůl  |  pepř  |  worcestrová omáčka  |  hladká mouka

Postup přípravy receptu Zapečená jehněčí žebírka:

Jehněčí žebírka částečně odkrojíme od kosti, po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky. Tuto směs naneseme na opečená žebírka a zapečeme pod grilem. Podáváme s bramborem a s nějakou zeleninou (rajčata, papriky, salátová okurka apod.)


Fotky receptu Zapečená jehněčí žebírka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená jehněčí žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !