Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená kaše

fotka Zapečená kaše
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Zapečená kaše :

150 g jáhel  | 1 balení sójového granulátu  | 2 lžíce oleje  | 1 ks cibule  | 3 lžíce kečupu  | 1/2 kg brambor  | 1 šálek mléka  | 2 lžíce másla  | 2 ks vejce  | 100 g tvrdého sýra  |  kmín  |  bazalka  | 1 lžičku Maggi harmonie chuti  |  máslo a strouhanka na formu  |  vegeta

Postup přípravy receptu Zapečená kaše :

Jáhly uvaříme ve vodě na kaši, ochutíme lžičkou MAGGI Harmonií Chuti. Sójové maso připravíme podle návodu na obalu a opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Přidáme kečup, kmín a bazalku. Z brambor, mléka a másla připravíme klasickou kaši, musí ale být hustá. Ochutíme vegetou a mletým kmínem, pak do ní vmícháme vejce. Do vymazané a vysypané zapékací formy rozetřeme jáhly, na ně náplň ze sójového masa a nakonec bramborovou kaši, uhladíme a dáme zapéct. Ke konci posypeme strouhaným sýrem a necháme zrůžovět.



Příloha:kyselá okurka nebo zeleninový salát.


Fotky receptu Zapečená kaše :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená kaše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !