Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená krkovička v římském hrnci

fotka Zapečená krkovička v římském hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečená krkovička v římském hrnci:

4 plátky krkovičky  | 900 g brambor  | 3 ks cibule  | 1 ks červené kapie  | 2 nožky klobásy  | 1 plechovka Tatra mléko  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečená krkovička v římském hrnci:

Cibuli nakrájíme na plátky, krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme, brambory oloupeme a spolu s klobásou nakrájíme na plátky. Na dno římského hrnce dáme cibuli, na ni poklademe brambory a klobásu, na nudličky nakrájenou kapii , osolíme, popepříme a promícháme. Na brambory položíme krkovičku a zalijeme mlékem Tatra. Vložíme do studené trouby a pečeme asi 1,5 hodiny.


Fotky receptu Zapečená krkovička v římském hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená krkovička v římském hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !