Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená panenka na jehle

fotka Zapečená panenka na jehle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečená panenka na jehle:

2 vepřové panenky  | 100 g šunky  | 100 g vypeckovaných oliv  | 200 g mozzarely  |  sůl  |  pepř  | 2 rajčata  | 4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Zapečená panenka na jehle:

Panenku nakrájíme na plátky. Lehce je naklepeme. Osolíme a opepříme. Naplníme je kouskem šunky a dvěma olivami. Naplněné plátky masa stočíme, napíchneme na jehlu a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji rozvaříme, až vznikne omáčka. Přisolíme ji a opepříme. Porce panenky na talíři přelijeme omáčkou a dozdobíme nakrájenou mozzarelou.


Fotky receptu Zapečená panenka na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená panenka na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !