Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená ricotta

fotka Zapečená ricotta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečená ricotta :

25 g másla  | 50 g strouhaného parmazánu  | 300 g cherry rajčátek  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 stroužek česneku  |  sůl, pepř  | 6 vajec  | 500 g sýra ricotta  | 200 ml zakysané smetany  | 2 lžičky čerstvého tymiánu

Postup přípravy receptu Zapečená ricotta :

Troubu předehřejeme na 200°C. Zapékací formu (asi 36x24 cm) vymastíme a vysypeme strouhaným parmazánem. Rajčata promícháme s olejem, přepůleným česnekem, osolíme a opepříme. Vsypeme na plech a 15 minut zapékáme. Ricottu a vejce prošleháme, přendáme do mísy a zatřeme zakysanou smetanu. Posypeme polovinou tymiánu a osolíme. Ochucenou ricottu přesuneme do formy, poklademe rajčaty a posypeme zbylým tymiánem. Zakápneme olivovým olejem, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut, až směs zpevní.


Fotky receptu Zapečená ricotta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená ricotta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !