Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená směs z masa

fotka Zapečená směs z masa
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zapečená směs z masa:

4 - 5 porcí Kuřecí maso  |  1 velká cibule  | 5 stroužků česneu  | špetka dle chuti červená sladká paprika  | podle potřeby víno červené  | troška olej na vymazání plechu  | 1 balení kysané zelí  | 8 větších brambor  | 250 ml nízkotučná zakysaná smetana  | 1 kostka tvrdý nastrouhaný sýr

Postup přípravy receptu Zapečená směs z masa:

Maso nakrájíme na kousky a restujeme na cibulce s česnekem a do toho dáme červenou sladkou papriku. Chviličku podusíme a potom zalijeme vínem dle potřeby. Na vymazaný plech sáček kysaného zelí i s nálevem na to dáme masovuo směs, naskládame kolečka brambor a na to dáme nízkotučnou zakysanou smetanu. Dáme do trouby péct při teplotě 170°C 30 minut. Potom posypeme tvrdým nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Zapečená směs z masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená směs z masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !