Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená šunka po florentinsku

fotka Zapečená šunka po florentinsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Zapečená šunka po florentinsku:

2 hrsti špenátových lístků  | 4 plátky šunky  | 4 velká vejce  | 4 lžíce 12% smetany  | 50 g nastrouhaného sýra typu ementál  |  sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy receptu Zapečená šunka po florentinsku:

1. Špenátové lístky vsypte do cedníku, postavte do dřezu a přelijte vařící vodou – trochu ,ovadnou‘. Důkladně protřeste, aby všechna voda vykapala.
2. Troubu předehřejte na 220 °C, horkovzdušnou na 200 °C. Mělkou zapékací misku (nebo dvě menší) vyložte plátky šunky a posypte špenátovými lístky. Osolte a opepřete, navrch vyklepněte vejce a zakapejte smetanou. Všechno rovnoměrně posypte sýrem a vložte do trouby.
3. Zapékejte osm až deset minut, dokud sýr nezezlátne a vejce neztuhnou. Podávejte s kousky chleba nebo bagety.


Fotky receptu Zapečená šunka po florentinsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená šunka po florentinsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice