Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená vepřová kýta

fotka Zapečená vepřová kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečená vepřová kýta :

10 plátků kýty  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 200 g salámu  | 3 dietní párky  | 3 trojúhelníčky sýra  | 3 plátky eidamu  |  sůl  |  mletý pepř  |  grilovací koření  |  sladká paprika  | 1/2 kostky bujónu  |  sójová omáčka

Postup přípravy receptu Zapečená vepřová kýta :

Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a osolíme. Cibuli, česnek, salám a párky nakrájíme na kolečka, sýry na plátky. Ohnivzdornou mísu vymažeme olejem, poklademe kolečky cibule, česneku, dále naskládáme vrstvu masa, salámu, sýru a párků. Jednotlivé vrstvy střídáme, dokud máme suroviny. Podlijeme vodou smíchanou s bujónem, kořením a sójovou omáčkou a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi hodinu.


Fotky receptu Zapečená vepřová kýta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená vepřová kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !