Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečená vepřová kýta

fotka Zapečená vepřová kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečená vepřová kýta :

10 plátků kýty  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 200 g salámu  | 3 dietní párky  | 3 trojúhelníčky sýra  | 3 plátky eidamu  |  sůl  |  mletý pepř  |  grilovací koření  |  sladká paprika  | 1/2 kostky bujónu  |  sójová omáčka

Postup přípravy receptu Zapečená vepřová kýta :

Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a osolíme. Cibuli, česnek, salám a párky nakrájíme na kolečka, sýry na plátky. Ohnivzdornou mísu vymažeme olejem, poklademe kolečky cibule, česneku, dále naskládáme vrstvu masa, salámu, sýru a párků. Jednotlivé vrstvy střídáme, dokud máme suroviny. Podlijeme vodou smíchanou s bujónem, kořením a sójovou omáčkou a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi hodinu.


Fotky receptu Zapečená vepřová kýta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená vepřová kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !