Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brambory s jarním tvarohem

fotka Zapečené brambory s jarním tvarohem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečené brambory s jarním tvarohem:

500 g velkých nových brambor  |  sůl  |  kmín  | 3 lžíce oleje  | 250 g tvarohu  | 4 lžíce mléka  | 1/2 svazku petrželky  | 1/2 svazku pažitky  | 1/2 svazku kopru  | 1 svazek ředkviček  | 1 malá cibulka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečené brambory s jarním tvarohem:

Důkladně umyté brambory vaříme v dobře osolené vodě s kmínem 10 minut. Slijeme, necháme odkapat a ještě horké brambory potřeme 1 lžící oleje. Zabalíme do alobalu a pečeme v předem vyhřátém el. grilu asi 20 minut. Mezitím rozšleháme tvaroh s mlékem a 2 lžíce oleje. Bylinky a cibuli nadrobno posekáme, ředkvičky nakrájíme na plátky a přidáme do tvarohu. Pikantně dochutíme kořením. Podáváme s brambory, které jsme vyndali z alobalu. Pokrm je vhodný také jako příloha ke grilovanému masu nebo klobáse.


Fotky receptu Zapečené brambory s jarním tvarohem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené brambory s jarním tvarohem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !