Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brambory v alobale

fotka Zapečené brambory v alobale
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečené brambory v alobale:

12 ks brambor  | 4 ks cibule  | 500 g uzeného masa  | 1 svazeček petželové nati  |  DLE CHUTI:  |  mletý černý  |  sůl  |  vegeta  |  DLE POTŘEBY:  |  olej

Postup přípravy receptu Zapečené brambory v alobale:

Oloupanou cibuli nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kousky. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli s masem a společně je krátce orestujeme. Petrželku očistíme, omyjeme, osušíme a nasekáme najemno. Menší syrové brambory oloupeme a v každé uděláme dutinu přes celou bramboru.
Vykrojené vnitřky brambor umeleme i s masem. Hmotu opepříme, osolíme a přidáme sekanou zelenou petrželku. Směsí naplníme vydlabané otvory v bramborech. Naplněné brambory posypeme vegetou.
Alobal potřeme olejem, brambory do něj zamotáme a v dobře vyhřáté troubě pečeme asi půl hodiny.
Zapečené brambory jsou dobré s lehkým zeleninovým salátem.



Fotky receptu Zapečené brambory v alobale:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené brambory v alobale
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !