Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené bylinkové tofu

fotka Zapečené bylinkové tofu
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 84

Použité suroviny receptu Zapečené bylinkové tofu:

půl kosty bylinkového tofu  | 2-3 středně velké brambory  | 1 větší cibule  | 2 stroužky česneku  |  pepř, sůl, popř, jiné koření dle chuti  |  olej nebo máslo na vymazání formy  |  trochu mléka

Postup přípravy receptu Zapečené bylinkové tofu:

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky asi 1 cm široké, dáme na pánvičku, zalijeme mlékem, přidáme prolisovaný česnek a 10 minut na pánvi vaříme v mléce. Pak do vymazané formy pokládáme mléčné brambory, tofu, zase brambory, položíme vrstvu na tenké plátky nakrájemné cibule a zalijeme zbytkem mléka z brambor. Pak popepříme, popř. osolíme a dochutíme jiným kořením. Dáme zapéct, až cibule změkne a zhnědne, je hotovo. Jako oblohu a zároveň dekoraci je k tomu výbroné rajčátko pokrájené na tenká kolečka.


Fotky receptu Zapečené bylinkové tofu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené bylinkové tofu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !