Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené krůtí maso s hráškem

fotka Zapečené krůtí maso s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečené krůtí maso s hráškem:

600 g krůtího masa  | 60 g másla  | 200 g sterilovaného hrášku  | 3 rajčata  | 2 cibule  |  mletý pepř  |  tymián  |  mletá paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečené krůtí maso s hráškem:

Z masa nakrájíme kostky nebo menší plátky a vložíme je do máslem vymaštěného pekáče nebo zapékací misky. Maso okořeníme pepřem, špetkou tymiánu a mletou paprikou, podle chuti můžeme přidat i pálivou papriku. Pak vše pokapeme rozpuštěným máslem a poklademe vrstvou drobně nakrájené cibule, hrášku a na kolečka nakrájených rajčat. Opět okořeníme a pokapeme máslem. Přikryjeme alobalem nebo druhým pekáčem a pečeme v troubě asi 50 minut. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Zapečené krůtí maso s hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené krůtí maso s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !