Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené krůtí plátky s lečem

fotka Zapečené krůtí plátky s lečem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečené krůtí plátky s lečem:

600 g krůtího masa  | 100 g anglické slaniny  | 100 g šunky  |  sterilované lečo  | 100 g tvrdého strouhaného sýra  | 80 g másla  | 1 šlehačka  |  tymián  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečené krůtí plátky s lečem:

Z masa nakrájíme plátky, mírně je naklepeme a osolíme. Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, na každý plátek masa položíme plátek slaniny, šunku, lžíci leča a posypeme strouhaným sýrem, okořeníme špetkou tymiánu, zalijeme šlehačkou a pečeme v troubě. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Zapečené krůtí plátky s lečem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené krůtí plátky s lečem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !