Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené kuře na medu

fotka Zapečené kuře na medu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Zapečené kuře na medu:

4 kuř. prsou  | 3 lžíce sójové omáčky  | 100 ml drůbežího vývaru  | 50 ml bílého vína  | 4 lžíce oleje  | 2 špetky ml. zázvoru  | 3 lžíce medu  |  glutasol  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečené kuře na medu:

Kuřecí prsa očistíme, omyjeme a podle potřeby nařízneme. Osolíme je a lehce opepříme.
V pánvi rozehřejeme olej a prsa v něm orestujeme. Přeložíme je do zapékací misky. Troubu předehřejeme na 200 °C.
Víno, vývar, med, zázvor a sójovou omáčku důkladně rozmícháme. Lehce směs ochutíme glutasolem a zalijeme jí maso v misce. Zapékací misku vložíme do trouby a za častého přelévání zapékáme.
Zapečené kuře na medu podáváme s hranolky nebo rýží, přeléváme vypečenou omáčkou.


Fotky receptu Zapečené kuře na medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené kuře na medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !