Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené kyselé zelí z Vysočiny

fotka Zapečené kyselé zelí z Vysočiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečené kyselé zelí z Vysočiny:

400 g uzený bůček  | 1 šálek smetana  | 50 g kroupy  | 3 lžíce máslo  | 1 lžíce hladká mouka  | 1 ks cibule  | 1 lžíce rajský protlak  | 650 g kysané zelí  | 500 g brambory  | podle chuti: mletý pepř a sůl  | podle potřeby: sádlo

Postup přípravy receptu Zapečené kyselé zelí z Vysočiny:

Uzený bůček uvaříme ve vodě a necháme vychladnout. V osolené vodě uvaříme předem namočené kroupy a zcedíme je.

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.

Na másle zpěníme cibuli a zelí na ní podusíme do poloměkka. Při dušení ochutíme rajským protlakem.

Troubu předehřejeme na 200°C.

Zapékací misku vymastíme sádlem, na dno naskládáme plátky brambor, na ně navršíme připravené zelí promíchané s kroupami a navrch položíme plátky uvařeného bůčku.

Zapečené kyselé zelí z Vysočiny zalijeme smetanou rozkvedlanou s hladkou moukou a v předehřáté troubě zapečeme.



Fotky receptu Zapečené kyselé zelí z Vysočiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené kyselé zelí z Vysočiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !