Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené lilky s mletým masem

fotka Zapečené lilky s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zapečené lilky s mletým masem:

2 menší lilky  | 1 malá cuketka  | 25 dkg mletého masa  | 1 vejce  | dle chuti: kadeřavá petrželka  | dle chuti: několik jarních cibulek s natí  | dle chuti: koření do mletých mas  | dle chuti: sůl  | dle chuti: strouhaný sýr na posypání

Postup přípravy receptu Zapečené lilky s mletým masem:

Lilky opláchneme, podélně rozkrojíme a vydlabeme dužinu. V míse promícháme maso s vejcem, kořením, strouhanou cuketou, nasekanou petrželkou, cibulkou i s natí a na kousíčky nakrájenou dužinou z lilků. Touto směsí naplníme poloviny lilků. Zapékací misku jemně vytřeme olejem, lilky naskládáme vedle sebe a v troubě při 200 °C zapékáme tak dlouho, dokud nezačne maso zeshora trochu hnědnout. Těsně před dopečením můžeme povrch posypat strouhaným sýrem a ještě chvilku zapéct.



Fotky receptu Zapečené lilky s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené lilky s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !