Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené maso s vekou

fotka Zapečené maso s vekou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Zapečené maso s vekou:

2 ks plátků masa  | dle chuti koření  | trocha oleje  | dle chuti zeleninu  | 8 plátků veky

Postup přípravy receptu Zapečené maso s vekou:

Do pekáčku či remosky položíme plátky kuřecího masa nebo stehna či filety, osolíme, opepříme a dle chuti okořeníme a podlejeme vodou a olejem. Můžeme přidat i na kostičky nakrájenou papriku. Pokud přidáme i rajče, musíme počítat s tím, že nám pustí vodu. Asi tak 10 minut před upečením položíme na maso plátky veky a necháme ji lehce opéci. Případně ji můžeme lehce osmahnout na pánvi či v toastovači (ne však do zhnědnutí)a použijeme ji jako přílohu. Před podáváním ji pokapeme olivovým olejem.


Fotky receptu Zapečené maso s vekou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené maso s vekou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka