Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené ovoce s čokoládou

fotka Zapečené ovoce s čokoládou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Zapečené ovoce s čokoládou:

300 g různého ovoce (jahody, borůvky, maliny...)  |  strouhanou kůru z 1 citronu  | 100 g bílé čokolády  | 150 ml smetany ke šlehání  | 2 lžíce moučkového cukru

Postup přípravy receptu Zapečené ovoce s čokoládou:

Ovoce rozdělíme do 4 zapékacích misek. Posypeme citronovou kůrou a dáme na půl hodiny chladit.
Čokoládu nalámeme na drobné kousíčky do misky. Zahřejeme smetanu až k bodu varu a horkou ji nalijeme na čokoládu.
necháme asi 3 minuty stát a pak zamícháme, aby byla čokoláda důkladně rozpuštěná.
Necháme směs asi 5 minut stát.
Gril v troubě zapneme na nejvyšší teplotu a asi 5 minut rozehříváme.
Čokoládovou smetanou zalijeme ovoce v miskách. Posypeme cukrem a dáme pod gril. Asi 3 minuty zapékáme a pak ihned podáváme.


Fotky receptu Zapečené ovoce s čokoládou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené ovoce s čokoládou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !