Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené řízečky se smetanou

fotka Zapečené řízečky se smetanou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečené řízečky se smetanou :

5 vepřových řízečků  | 100 g tvrdého sýra  |  kari koření  | 1 smetana ke šlehání  | 1 lžička hladké smetany  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Zapečené řízečky se smetanou :

Řízečky omyjeme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme troškou kari koření a moukou a na oleji opečeme. Vložíme do porcelánové misky, podlijeme výpekem z řízečků a v troubě pomalinku dopečeme. Když změknou posypeme je hustě strouhaným sýrem a petrželkou (nebo pažitkou) odlijeme šlehačkou a dodusíme. Podávám s dušenou rýží nebo americkými bramborami a přidám trošku zeleninky na ozdobu!


Fotky receptu Zapečené řízečky se smetanou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené řízečky se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles