Postup přípravy receptu Zapečené svíčkové řezy s drůbežími játry:
Řezy ze svíčkové rukou zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme malým množstvím oleje a v chladu necháme 3-4 hodiny uležet. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra a opečeme. Podle chuti osolíme a ochutíme drceným kmínem. Odleželé svíčkové řezy na 2 lžících oleje zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Vejce rozšleháme, osolíme a na zbylém oleji upečeme tenké omelety. Na zapékací mísu nebo rovnou na ohnivzdorné talíře dáme na jednu porci 2 svíčkové řezy, přikryjeme omeletou, na ni navršíme drůbeží játra a přikryjeme je uzeným sýrem, který ozdobíme delšími proužky kapie. V předehřáté troubě nebo pod grilem zprudka zapečeme.