Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené sýrové brambory s hruškami

fotka Zapečené sýrové brambory s hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečené sýrové brambory s hruškami:

1 kg brambor  | 2 malé tvrdé hrušky  | 150 g plísňového sýra  | 2 lžíce olivového oleje  |  svazek pažitky

Postup přípravy receptu Zapečené sýrové brambory s hruškami:

Brambory oloupeme, uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout. Hrušky omyjeme a osušíme, oloupeme a rozpůlíme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na plátky. Rozpálíme olivový olej a brambory na něm opečeme. Brambory a plátky hrušek narovnáme ve vrstvách do zapékací formy, osolíme a opepříme a posypeme plísňovým sýrem nakrájeným na kostičky. Zapékáme v troubě předehřáté asi na 175 stupňů po dobu asi 15 minut. Zapečené brambory podáváme posypané nasekanou pažitkou.


Fotky receptu Zapečené sýrové brambory s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené sýrové brambory s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles