Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené tmavé špagety

fotka Zapečené tmavé špagety
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečené tmavé špagety:

300 g celozrnných špaget  | 200 g šunky vcelku  | 60 g másla  | 1 lžíce sardelové pasty  | 200 ml sladké 30% smetany  | 4 vejce  | 50 g Parmazánu  |  Solčanka

Postup přípravy receptu Zapečené tmavé špagety:

Nejdříve si uvaříme špagety v osolené vodě téměř doměkka.
Žloutky utřeme se změklým máslem a sardelovou pastou. Přidáme sladkou smetanu a na kostičky nakrájenou šunku. Ochutíme Solčankou, přidáme nastrouhaný Parmazán a vmícháme uvařené špagety. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků a směs přendáme do pekáčku. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20 minut.


Fotky receptu Zapečené tmavé špagety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené tmavé špagety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !