Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené vepřové kotlety s broskvemi

fotka Zapečené vepřové kotlety s broskvemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zapečené vepřové kotlety s broskvemi:

4 vepřové kotlety  |  sůl  |  mletá sladká paprika  |  hladká mouka  | 4 malé plátky šunky  | 4 půlky kompotovaných broskví  | 4 plátky tvrdého sýra  | 10 g másla  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Zapečené vepřové kotlety s broskvemi:

Vepřové kotlety na několika místech nařízneme, naklepeme je, osolíme, poprášíme mletou paprikou a moukou a zvolna opečeme po obou stranách na oleji. Měkké kotlety přeložíme na plech, poklademe plátky šunky, odkapanými půlkami brsokví a plátky sýra a zapečeme v předehřáté troubě. Povrch potřeme máslem a můžeme podávat. Třeba s rýží nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Zapečené vepřové kotlety s broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené vepřové kotlety s broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !