Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený broskvový dezert

fotka Zapečený broskvový dezert
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečený broskvový dezert:

4 lžíce mandlového likéru  | 850 ml broskvového kompotu  | 6 plátků toastový chléba  | 1 vanilk. cukr  | 1 šlehačka  | 100 g cukru moučka  | 3 bílky  | 2 lžíce mandlových lupínků  | 20 g cukru moučka

Postup přípravy receptu Zapečený broskvový dezert:

Broskve necháme dobře okapat a šťávu zachytíme. Smícháme smetanu, broskvovou šťávu, mandlový likér a vanilkový cukr. Bílky vyšleháme s cukrem do tuha.

Do zapékací mísy rozložíme šupinkově chléb a na něj naskládáme broskve. Na broskve nalijeme smetanovou směs, pokryjeme bílkovým sněhem a posypeme mandlovými lupínky a cukrem.

V předehřáté troubě pečeme broskvový dezert asi 15 minut na 175 °C.


Fotky receptu Zapečený broskvový dezert:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený broskvový dezert
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !