Použité suroviny receptu Zapečený celer s uzeným masem:
1 kg čerstvého celeru
| 20 dkg vařeného uzeného masa nebo uzeniny
| špetka soli a pepře
| 2 vejce
| 1 lžička octa
| trochu strouhanky
Postup přípravy receptu Zapečený celer s uzeným masem:
Opraný a oloupaný celer uvaříme v osolené vodě s trochou octa dopoloměkka. Potom jej nakrájíme na silnější plátky. Maso nakrájíme na drobné kostičky, přidáme vejce, podle potřeby pepř, sůl a strouhanku a dobře zamícháme. Na jednotlivé plátky naklademe masovou směs, narovnáme je do vymazaného pekáčku a v předem vyhřáté troubě zapečeme. Podáváme s bramborem nebo zeleninovým salátem.
Fotky receptu Zapečený celer s uzeným masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!